top of page

Plánujete svatbu? Nezapomínejte na sebe!


Netradiční svatba nebo předsvatební focení?

Plánujete svatbu. Všude kolem od rodiny, přátel nebo na internetových diskuzích se na vás valí informace, jak správně svatbu připravit.

Co tam NESMÍ chybět, jak máte co udělat a na čem můžete ušetřit. Do svatby zbývají ještě 3 měsíce, pro samou organizaci svatby ani nevíte, kde vám hlava stojí a přemýšlíte, kdy naposledy jste se se svou drahou polovičkou bavili také o něčem jiném než je svatební rozpočet.

Ale proč to celé podstupujete? Proč trápíte sami sebe a místo toho, abyste si užívali krásného období, kdy jeden druhého představujete "snoubenka" a "snoubenec" se vše změní na stres. PROTOŽE vám někdo řekl nebo jste někde slyšeli, že musíte udělat tohle, tamto, nesmíte zapomenout na tohle, no a přece nebudete zbytečně utrácet za půjčovnu, když bude lepší si vše koupit (a pak nevědět co s tím), dekorace si přece uděláte sami a tím také ušetříte. A jak to dopadá? Na svatebních fotografiích vypadáte oba strhaně, ani tuna make-upu nezakryje kruhy pod očima, každou chvíli vám někdo něco vytkne a ani dekorace, kterých je o polovinu méně než jste měli v úmyslu, nestojí za to, aby si je někdo vyfotil nebo zapamatoval.

Takže teď STOP, zastavte se, nadechněte se a řekněte si co opravdu pro skvělou svatbu potřebujete a chcete VY, nikdo jiný. Odpočívejte, delegujte. Dekorace nemusíte dělat sami, zkuste se domluvit s přáteli nebo řekněte Pavle a užijte si skvělý workshop. Domluvte se s rodinou a řekněte jim, co je pro Vás důležité, promluvte si a uvidíte, že najdete mnoho opory ve svých rozhodnutích!

A kdyby ani to nepomohlo, tak se vždy můžete obrátit na nás, bude nám ctí Vám pomoci si odpočinout!

Oblíbené
Nejnovější
Archiv
Kategorie
Zatím žádné štítky
bottom of page