top of page

Plánujete veselku nebo párty? Máme tu pár tipů jak začít.

Máte termín a přemýšlíte jak začít, pak si vezměte tužku, papír a jdeme na to!

První, co byste si měli ujasnit je, jakým způsobem by oslava měla působit na hosty. Sepiště si seznam několika slov, které by měly hosté o vaší akci říct druhý den, např. bylo tam super jídlo, skvělý program, nádherné dekorace, luxusní a moderní vzhled nebo přátelské prostředí.

Základem Vaší úspěšné akce je, že je vaše… Teď to zní trochu klišé a dost divně, ale věřte mi že je to jedna z nejtěžších částí při realizaci jakékoli akce. S klienty je tohle většinou nejdelší a nejzásadnější část rozhovoru jak u oslav, svateb tak i u firemních akcí, protože určuje styl i cíl akce.

Uvědomte si, co je na Vás jedinečného, co Vás charakterizuje a kdo jste. Možná se to nezdá, ale uvolněný hostitel, pořadatel rovná se polovina úspěchu. Takže i když budete připravovat akci pro někoho jiného (např. oslava narozenin pro kamaráda, synovce nebo rozloučení se svobodou) ve chvíli kdy jste Vy osobně spokojeni a uvolněni máte našlápnuto k úspěšné akci. Organizujete-li akci pro 3. osobu připravte si podobný seznam i pro oslavence.

Máte hotovo? Tak teď otázka, jak dosáhnout splnění priorit. To už nechám na Vás. Základ máte, tak jen do toho a pokud si nejste jisti co a jak, můžete využít naše konzultace!

Oblíbené
Nejnovější
Archiv
Kategorie
Zatím žádné štítky
bottom of page