top of page

Na svatebním veletrhu v Českých Budějovicích

Rok 2016 byl pro mnoho lidí rok plným zvratů a změn, někdy lepších a jindy zase horších. Ne jinak tomu bylo i u nás, v dobrém slova smyslu! Sezónu jsme odstartovali stylově, společným stánkem na veletrhu v Českých Budějovicích. A že bylo na co se přijít dívat! Jarda Komzák přivezl svůj krásný povoz, Rozálie připravila originální svatební bránu a ukázku netradiční vazby, Sandra doplnila materiál na dekorace a my jsme se snažili ukázat, co vše je možné, a jak lze dosáhnout harmonie a dokonalosti.

Naše společné začátky tak úplně jednoduché nebyly, aby bylo vše sladěno jak mělo být, předcházeli samotné akci a stavbě stánku měsíce příprav, focení, ladění a tvoření dekorací. Abychom co nejlépe představili návštěvníkům náš koncept Svatby s příběhem, zaměřili jsme se na detaily, které každou svatbu provází a díky kterým se stává událost jedinečnou. Připravili jsme spolu s floristy z Rozálie průřez dekoracemi i svatebním programem, který byl sladěný s tématem.

Stánek se líbil nejen návštěvníkům, ale také organizátorům veletrhu, proto jsme získali cenu za nejlepší stánek ročníku, kterou převzal Jarda Komzák.

Svatebním veletrhem v lednu 2016 jsme odstartovali sezónu v již finálním týmu a neustále se rozšiřujeme a zlepšujeme!

A v roce 2017 se uvidíme v Praze....

Oblíbené
Nejnovější
Archiv
Kategorie
Zatím žádné štítky
bottom of page