top of page

Svatební tiskoviny a svatební oznámení

Svatební oznámení je první věc, kterou vaši hosté uvidí. Už vaše oznámení uvede atmosféru a styl svatby, proto je důležité přemýšlet nad vhodným výběrem již od začátku.

Hledáte nejlevnější řešení nebo něco originálního a jedinečného? Bude mít vaše svatba téma, barevné ladění nebo inklinujete ke klasice?

V dnešní době máte možnost volby. Mnoho obchodů i tiskáren nabízí možnost si vybrat z již připravených řešení. Tato varianta je ideální pro ty, jež se snaží ušetřit každou korunku. Bohužel tyto řešení ne vždy odpovídají aktuálním trendům a málokdy propůjčují možnost zopakovat podobný motiv na dalších svatebních tiskovinách a tím propojit celou svatbu od příprav až po svatební veselí.

Vzhledem ke vzrůstajícímu trendu osobitých a tematických svateb je stále oblíbenější varianta svatebních tiskovin na míru. Dobrý grafik Vám pak kromě stylu písma poradí také s výběrem materiálu a přesnou barevností. Stejné ladění a grafické zpracování je pak možné zopakovat například i na jmenovkách, nebo krabičkách na výslužky. Hledáte-li originální řešení a kvalitu bez kompromisů, pak doporučuji originální řešení na míru.

Například náš balíček svatebních tiskovin Vám otevře nejen textové možnosti, menu ale také přiblíží možnosti doprovodného programu a dalších svatebních detailů přesně podle vašich přestav. Nechte své originální já promluvit i na své svatbě!

Oblíbené
Nejnovější
Archiv
Kategorie
Zatím žádné štítky
bottom of page